top of page

Intensive Hand Treatment & Treatment Gloves



Příběh věčného tajemství krásy uchované v rukách času


Kosmetická hodnota hedvábí byla poprvé uznána, když ruce žen, které navíjely a splétaly hedvábné nitě, byly obdivovány pro neuvěřitelně hladkou, pružnou a rozzářenou pokožku. Toto zjištění zahájilo rozsáhlý výzkum různých druhů hedvábí, který trval několik desetiletí.


Tato snaha nakonec vedla k objevu hedvábí Koishimaru - nejautentičtějšího a nejvzácnějšího hedvábí z Japonska. Jeho exkluzivně unikátní schopnost podporující produkci kyseliny hyaluronové, nezbytné pro udržení pružné a hydratované pleti. Jedinečná kombinace hedvábí s odbornou vědou – naše inovace překlenujíc čas, aby přenesla toto tajemství krásy do vašich rukou.


Renovace jedné z našich hlavních součástí od jejího prvního uvedení na trh v roce 1999 - CELLULAR PERFORMANCE INTENSIVE HAND TREATMENT přinášející krásu a jemnost, které kdysi byly jedinečné pro ruce žen, které spřádaly hedvábí. Vytvořeno tak, aby bylo dosaženo krásných rukou a nehtů.


Hedvábný krém se svým zvláčňujícím dotekem zjemňuje a hydratuje suché a přemáhané ruce. Obohacuje je krásou až po konečky nehtů. Ruce zahalené do lehkého hedvábného závoje jsou vyživené, zářivé a jemně provoněné.



bottom of page