top of page

The Mask Ultimate



ULTIMATE THE MASK využívá regenerační sílu noci. Sametově bohatá, bez oplachová krémová maska se postupně promění v hedvábný olej, který zahalí pleť vznešenou září, vyživí ji a zároveň odhalí její vnitřní krásu. Silky Glow Layering Formula přes noc intenzivně hydratuje pokožku, aby využila její přirozený potenciál. Ráno je pleť zářivá a pružná.


Speciálně propracovaná masážní destička respektuje linie obličeje a dekoltu. Zatímco si dopřejete chvilku relaxace, otevřete své smysly charakteristickou vůni ULTIMATE.



Formule pro hedvábně rozzářenou pleť / Silky Glow Layering Formula


Éterická záře jemného hedvábí je zachycena ve vzorci Silky Glow Layering Formula. Sametově bohatá krémová textura se při aplikaci rozpouští a mění se v hedvábný olej, který se nanáší tak, jako by splynul s pokožkou a dodává ji vyživení, které se ukrývá v pečlivě vybraných olejích. Intenzivní hydratace je uzamčena, aby se pokožka stala odolnější a byla odkryta její přirozenost. Vše vede k tomu, že pleť září ve vlastním světle.


Přes noc pleť odpočívá v hlubokém pohodlí a probouzí se do rána s výjimečně vznešenou září.





SENSAI věda

Naše proprietární komplexy

 

Koishimaru Silk Infinite

Vybrané rostlinné extrakty, včetně extraktu z listů Eucalyptus Globulus, extraktu z listů Vaccinium Myrtillus a extraktu Saxifraga Sarmentosa, využívající hydratační vlastnosti hedvábí Koishimaru, jsou kombinovány tak, aby zachytily životně důležitý okamžik v pokožce a zjemnily viditelné účinky času.

 

Věčný komplex Sakura

Účinný komplex, který využívá sakuru nebo třešňový květ zvyšující produkci kožní energie pro zmírnění poškození způsobeného UV zářením a volnými radikály*. Silná obnovovací schopnost sakury, její pevnost a zářivost jsou udržovány, protože přirozená krása pleti je podporována k nekonečnému rozkvětu.

* testováno in vitro.

 

Silky Glow Effector

Směs rostlinných extraktů inhibuje tvorbu pokročilé glykace. Konečné produkty (AGE) v epidermis podporují přirozenou keratinizaci a také inhibují zánětlivou reakci v epidermis*. Efektor byl identifikován pro svou schopnost viditelně snížit matnost pokožky a stabilizovat její stav.

* testováno in vitro.

bottom of page