top of page

Probuďte světlo ve svých očích!



AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE přináší účinek, který otevírá vaše oči.


Přeměna z krému na jemnou esenci. Pleť, která je hloubkově hydratovaná, viditelně minimalizuje otoky pod očima a redefinuje oční okolí. V kombinaci s originální masážní metodou se účinky na oční okolí zpětně odrážejí v pevnější a pružnější pleti.


Probuďte každé ráno krásu svých očí. Během dne osvěžte oční okolí vlnou hydratace a jasu. A k večeru připravte pleť v okolí očí na klidnou noc. Objevte, jak se krása ve vašich očích rozzáří.



Vlastnosti


Speciálně vytvořený pro jemné oční okolí, které je denně vystaveno ztrátě vlhkosti v důsledku neustálých mikro-pohybů. Pleť v okolí očí je tenčí ve srovnání se zbytkem pokožky na obličeji.


AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE má vlastnosti, které podporují difúzi vlhkosti ve stratum corneum, aby zjemnily vzhled vrásek, tmavých kruhů a minimalizovaly viditelné poklesnutí očních víček.


V kombinaci s originální masážní metodou se unaveně vyhlížející oči probudí a budou plné svěžesti. Lehce krémová textura se snadno nanáší a lze ji aplikovat na i pod make-up. Oční okolí, které bude pevnější, méně náchylné, hydratované a zářivé po celý den.










SENSAI Science

Naše proprietární komplexy


Koishimaru Silk Royal™ AE

Tato patentovaná směs využívá sílu Koishimaru Silk Royal a řeší produkci kyseliny hyaluronové a také mezibuněčnou hladinu vody, která může způsobit otoky*. Tato sloučenina přistupuje k dodávání vlhkosti do cytoplazmy, což je životně důležité pro udržení úrovně hydratace a pružnosti pokožky.

*Testováno in vitro.


Awakening Eye Complex

Komplex, který se blíží 3 hlavním složkám, které tvoří extracelulární matrix dermis: inhibici a podpoře rozkladu a produkce kyseliny hyaluronové, podpoře produkce kolagenu a inhibici rozkladu elastinu*. Tento přístup k udržení pružnosti a pevnosti pokožky je důležitý pro snížení výskytu jemných linií..

*Testováno in vitro.


Výtažek z listů / stonků Angelica Keiskei

Přírodní složka, která se pěstuje na farmách zaměřených na recyklaci, podporuje produkci lamininu 5, který je složkou bazální membrány - životně důležité pro udržení pokožky kolem očí ve zdravém stavu*.

*Testováno in vitro.


bottom of page