top of page

LIFT FOCUS ESSENCE - pozvedněte pleť do krásy!


Oslava přírody byla vždy hlavním jádrem společnosti SENSAI.


Od výběru zodpovědně vybraných materiálů až po inovativně promyšlený design. Naše cesta vždy následovala japonský způsob života v souladu s přírodou.


V roce 2023 se společnost SENSAI zavázala k této cestě více než kdy jindy prostřednictvím naší japonské iniciativy Sustainable Luxury jako způsob, jak přeměnit budoucnost.


Nový přírůstek do naší kolekce EXPERT, LIFT FOCUS ESSENCE, je navržen tak, aby hladce zahalil pleť jako klubko hedvábných nití, zpevnil a pozvedl její kontury.


Aplikováno unikátní masážní metodou. Esence přilne k pokožce s dokonalou afinitou a viditelně vytvaruje kontury obličeje. Pro komplexně pevnější pleť, odhalte svůj novou krásu..






S LIFT FOCUS ESSENCE pozvedněte vaši pleť na novou úroveň do krásy a předurčete ji novou budoucnost.


Nová vlna LIFT FOCUS ESSENCE pro okamžitě znatelný zpevňující efekt v kombinaci s naši originální masážní metodou. Hedvábná esence, navržená tak, aby povznesla váš vzhled. Lehce se aplikuje a má dokonalou afinitu k pleti, zatímco metodické kroky originální masážní metody napomáhají viditelně redefinovat rysy a kontury obličeje. Užijte si viditelně pevnější vzhled a zvyšte svoje sebevědomí.



Liftingové účinky při aplikaci po 4 týdny


85.5% - žen uvedlo, že jejich kontury vypadají pevnější.*


83.6% - žen souhlasilo, že jejich pleť je méně povislá.*


92.7% - žen uvedlo, že se cítí mnohem pozitivněji. *



*Testování spotřebitelů na 55 ženách po dobu 4 týdnů. (GER / ITA)







bottom of page