top of page

LASTING PLUMP LIPSTICK



CHVÍLE PRO VAŠE RTY / ZÁŘIVÉ RTY V JEDNOM OKAMŽIKU / SKRYTÁ KRÁSA VAŠICH RTŮ


Struktura laku na vašich rtech

LASTING PLUMP LIPSTICK posouvá lesk na další úroveň luxusu značky Sensai. Inspirováno roiro-nuri, tradiční japonskou lakovací technikou, obdivovanou po staletí pro hloubku svého oroseného lesku připomínajícího glazuru. Tento efekt unikátního laku přenášíme a vytváříme na vašich rtech. Stejně jako jasná glazura, i vaše rty budou pod jemným filmem bohatého lesku, který viditelně vyhlazuje kontury, redukuje jemné vrásky a vyplňuje rty. Dopřejte svým rtům plnější a mladistvější vzhled během jedné chvíle. Dokonale zahalí vaše rty do závoje pohodlí. Lehká textura, díky které nebudou vaše lepivé. Užijte si elegantně sofistikovaný půvab po celý den.


Roiro-nuri

Japonská technika lakování, při které jsou nerovné povrchy materiálů, na bázi dřeva, opatřeny základním nátěrem a leštěny. Následuje několik vrstev urushi, raw laku, aby byla vytvořena hustá a jasná vrstva pokrývající celý materiál. Každá vrstva je zcela vysušena před nanesením další vrstvy. Toto umění postupného nanášení laku vrstvy po vrstvě vytváří unikátní povrch. SENSAI reinterpretuje toto nádherné řemeslo tak, aby bylo dosaženo požadovaného vzhledu lesku laku jediným tahem.


Dlouhotrvající formule, která vyplní vaše rty

Formule Lasting Plump je navržená tak, aby znovu vytvořila nádherný lesk roiro-nuri. Kombinuje Plumping Powder se směsí olejů a nabízí bohatě orosený efekt laku. Čirá glazura pokrývající vaše rty, receptura, která viditelně vyhlazuje a vyplňuje kontury rtů, čímž jim dodává plnost a dokonalý lesk.


Color Fix Oil

Color Fix Oil působí jako pojivo v Lasting Plump Formula. Po nanesení na rty absorbuje vlhkost z dechu a přemění se na jemný gelový film, který dokonale přilne ke rtům. Tento účinek zajistí, že odstín rtěnky zůstane na vašich rtech po celý den.



LASTING PLUMP LIPSTICK


Rtěnka nové generace vytváří dokonalou rovnováhu mezi dlouhotrvajícím leskem, barvou a pohodlím. Krémová textura ihned po aplikaci přilne ke rtům. S jemností a lehkostí jemného hedvábí poskytuje barevný efekt a uklidňující pocit hydratace v jednom tahu.


Složení Lasting Plump Formula dodává rtům bohatě orosený efekt, který je vzhledem podobný glazuře. Pro viditelně vypnuté rty s dlouhotrvajícím efektem. Dodejte rtům lesk laku a jeho zářivou barvou. Okamžitě hladší, plnější a mladistvější vhled. Pouzdro na rtěnku a náplň se prodávají samostatně.


Řada nabízí dvanáct pečlivě upravených odstínů:




Náš závazek k udržitelnosti:





  • Skvalan je vysoce čištěný olej extrahovaný z cukrové třtiny.

  • Pouzdro je vyrobeno částečně z bioplastu.

  • Pouzdro na rtěnku a náplň se prodávají samostatně. Pouzdro lze výměnou náplně použít vícekrát.

  • Prázdnou nápň lze rozdělit na kovové a plastové části. • Vnější karton je vyroben z materiálu s certifikátem FSC

bottom of page