top of page

JEMNÝ ODLIČOVACÍ RITUÁL PRO JASNOU PLEŤ

Čisté ztělesnění hedvábí Koishimaru vás zahalí do pohodlí toho nejjemnějšího hedvábného závoje a poskytne vám zážitek, který vás vezme za hranice vašich smyslů. Jedinečná péče o pleť s anti-age účinky.

ABSOLUTE SILK nabízí rituál dvojího čištění pleti, který spojuje potěšení a dokonale očištěnou pleť. Posouvá váš zážitek ze SILK SKIN na nebývalou úroveň.

CLEANSING MILK nejprve rozpustí make-up a očistí pleť jemným hedvábím. Poté MICRO MOUSSE WASH odstraní zbývající nečistoty. Společně se svými hedvábnými texturami chrání vaši jemnou pleť a hedvábným dotykem o ni pečuje. Zahalte pleť do luxusního hedvábí a rozzařte ji svěžestí a přirozeným jasem.





KROK 1

Vlastnosti ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK

Dopřejte si dokonale očištěnou pleť a vyživující péči.

Tato emulgovaná receptura navržená pro očištění a hydrataci se skládá z rostlinných olejů, které jsou rovnoměrně rozptýleny v síti zhušťovadel pocházejících ze škrobu, která jsou ceněna pro své liftingové vlastnosti. Nanáší se vatovým tamponkem nebo rukama. Hedvábně bohatá textura se lehce aplikuje, díky teplotě pokožky, která rozpouští obsažené oleje. Jemný dotyk hedvábí odlíčí make-up a nečistoty s minimálním třením pleti.


KROK 2

Vlastnosti ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE WASH

Uvolněte nečistoty a odhalte vaši přirozenou pleť, rozzářenou a svěží. Očištěnou silou mikro-bublinek.

Tato jasná krémová pěna je napuštěná oxidem uhličitým, který odstraňuje kožní maz, nečistoty a odumřelé kožní buňky. Obklopené ochrannou sítí polymerů a hydratačních složek si mikro-bublinky během aplikace udržují svou pružnost a pěnící vlastnosti. Probuďte smysly vaši pleti a dopřejte ji potěšující dotyk.

Commenti


bottom of page